Πληρωμή με πιστωτικές κάρτες

Σε περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με μεθόδους πληρωμής με πιστωτικές κάρτες, ταυτόχρονα με το συμπέρασμα της ηλεκτρονικής συναλλαγής, το τραπεζικό ίδρυμα αναφοράς επιτρέπει τη μόνη δέσμευση του ποσού που σχετίζεται με την αγορά.
Οι πιστωτικές κάρτες που έγιναν αποδεκτές είναι:
Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Pay Shop, Apple Pay, Google Pay.
Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, είτε από την πλευρά σας είτε στην περίπτωση της μη αποδοχής από την πλευρά μας, το ίδιο ταυτόχρονα θα ζητήσει την ακύρωση της συναλλαγής και τη διασταύρωση του ποσού που διαπράττεται. Η ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή μέχρι τη στιγμή που το ίδιο δεν έχει ακόμη αποσταλεί.

Πληρωμή με PayPal

Επιλέγοντας το PayPal ως μέθοδο πληρωμής, θα ανακατευθύνετε με πλήρη ασφάλεια στον διακομιστή PayPal Protectected, όπου μπορείτε να πληρώσετε με τις κύριες εξουσιοδοτημένες πιστωτικές κάρτες (π.χ. Visa, MasterCard) ή με postepay ή άλλες προπληρωμένες κάρτες που έχουν προσληφθεί.

Πληρωμή σε δόσεις με Klarna.

Αγοράστε τώρα και πληρώστε μετά από χάρη στην Klarna. Κατά τη στιγμή της πληρωμής είναι δυνατόν να διαιρέσετε τη συνολική αγορά σε τρεις άνετες δόσεις.
Επιλέξτε Klarna στο ταμείο.
Επιλέξτε την επιλογή για να πληρώσετε σε τρεις δόσεις χωρίς τόκους και εισαγάγετε τα δεδομένα της πιστωτικής σας, χρέους ή προπληρωμένης κάρτας.
Η πρώτη πληρωμή θα χρεωθεί όταν η παραγγελία διαφεύγει και τα υπόλοιπα δύο θα πραγματοποιηθούν αυτόματα κάθε 30 ημέρες, μέχρι την πρόθεση ολόκληρου του ποσού.
Σε περίπτωση επιστροφής, το σχέδιο πληρωμής θα ακυρωθεί και το ποσό που σχετίζεται με τις δόσεις που έχουν ήδη καταβληθεί θα επιστραφούν.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την πληρωμή δόσεων, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Klarna που θα σας παρέχει την απαραίτητη βοήθεια.
Η βοήθεια της Klarna μπορεί να επικοινωνήσει Αυτός ο σύνδεσμος.

Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά

Η τραπεζική μεταφορά δεν προβλέπει επιπλέον κόστος. Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο θα λάβετε ένα συνοπτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της παραγγελίας με τις λεπτομέρειες για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Η αποστολή, στην περίπτωση αυτή, θα ξεκινήσει μόλις πιστώνεται το ποσό στον τρέχοντα λογαριασμό μας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημερώνοντάς σας ότι η παραγγελία έχει επιβεβαιωθεί και ότι θα δοκιμαστεί στις αποθήκες μας.
Τα τραπεζικά στοιχεία σχετικά με τα οποία θα πραγματοποιηθούν η μεταφορά αναφέρονται κατά τη διάρκεια της φάσης ολοκλήρωσης.
Στο αιτιώδες ένθετο μόνο τον αριθμό παραγγελίας (Παράδειγμα: Τάξη: ITSY1234). Ο αριθμός παραγγελίας μπορεί να βρεθεί στην επιβεβαίωση της σειράς που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Σημείωση:
Δεν ανταποκρίνονται σε καθυστερήσεις πιστώσεων που προκαλούνται από ταχυδρομικές ή τραπεζικές υπηρεσίες.

Το καλάθι σας (0)

Δεν υπάρχει προϊόν στο καλάθι