Επέστρεψε και επιστροφές

Δικαίωμα απόσυρσης για τους καταναλωτές


(Ο καταναλωτής είναι οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που ολοκληρώνει ένα νομικό κατάστημα για σκοπούς που δεν μπορούν να αποδοθούν στην επαγγελματική του δραστηριότητα ή στην εμπορική ή αυτόνομη.)

Πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα απόσυρσης


Δικαίωμα απόσυρσης
Η παρούσα σύμβαση μπορεί να τερματιστεί εντός ενός μηνός χωρίς την υποχρέωση να καθορίσει τους λόγους.
Η προθεσμία ανάκλησης είναι 1 μήνα ξεκινώντας από την ημερομηνία

- στην οποία εσείς ή τρίτο μέρος που ονομάζετε, ο οποίος δεν είναι ο μεταφορέας, έχετε ή έχει αναλάβει ή έχει αναλάβει τα αγαθά, εάν έχετε παραγγείλει ένα ή περισσότερα αγαθά στο πλαίσιο μιας ενιαίας τάξης και τα αγαθά αυτά παραδίδονται σε μία μόνο προσφορά.
- στην οποία εσείς ή τρίτο μέρος που ονομάζετε, το οποίο δεν είναι ο μεταφορέας, έχετε ή έχει αναλάβει ή έχετε αναλάβει τα τελευταία αγαθά, εάν έχετε παραγγείλει περισσότερα αγαθά στο πλαίσιο μιας ενιαίας τάξης και αυτά παραδίδονται ξεχωριστά.
- στο οποίο εσείς ή τρίτο μέρος που ονομάζετε, το οποίο δεν είναι ο μεταφορέας, έχετε ή έχει αναλάβει ή έχει αναλάβει την τελευταία μερική προσφορά ή το τελευταίο κομμάτι, εάν έχετε παραγγείλει ένα εμπόρευμα που παραδίδεται σε διάφορες μερρές προμήθειες ή κομμάτια.

Για να ασκήσει το δικαίωμά του απόσυρσης, ο χρήστης υποχρεούται να μας ενημερώσει (sobuy Commercial GmbH, Meiendorfer Amtsweg 5, 22145 Stapelfeld, Αριθμός τηλεφώνου: +494063307924, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: IT4@sobuy-SHOP.com) της πρόθεσής του να αποσυρθεί από την παρούσα σύμβαση μέσω σαφούς δήλωσης (για παράδειγμα μια επιστολή που αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Για το σκοπό αυτό, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθεί η συνημμένη φόρμα ανάκλησης (αλλά δεν είναι υποχρεωτική).
Προκειμένου να συμμορφωθεί με την προθεσμία ανάκλησης, αρκεί η επικοινωνία σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος απόσυρσης να αποσταλεί πριν από τη λήξη του όρου ανάκλησης.

Συνέπειες της απόσυρσης

Εάν τερματίσετε αυτήν τη σύμβαση, έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (εκτός από τα πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν από το γεγονός ότι έχετε επιλέξει διαφορετική προθεσμία παράδοσης από το πιο επωφελές πρότυπο παράδοση από την προσφορά των ΗΠΑ), αμέσως και το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία λάβαμε την επικοινωνία σχετικά με την ανάκληση αυτής της σύμβασης. Για αυτήν την επιστροφή χρησιμοποιούμε τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε κατά τη στιγμή της αρχικής συναλλαγής, εκτός εάν συμφωνηθεί ρητά διαφορετικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρεώνετε το κόστος για αυτήν την επιστροφή.

Μπορούμε να αρνηθούμε να επιστρέψουμε την πληρωμή μέχρι να λάβουμε τα αγαθά ή μέχρι να φέρετε τη δοκιμή που στείλατε τα αγαθά πίσω, ανάλογα με την προηγούμενη στιγμή.

Πρέπει να μας στείλετε ή να παραδώσετε τα αγαθά αμέσως και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 14 ημερών ξεκινώντας από την ημερομηνία κατά την οποία μας ενημερώνετε για την ανάκληση αυτής της σύμβασης. Η προθεσμία χορηγείται εάν τα εμπορεύματα αποστέλλονται πριν από τη λήξη της όρου των 14 ημερών.

Παίρνετε το έμμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.

Είστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες αξίας των αγαθών, μόνο εάν η απώλεια αυτή οφείλεται σε μια περιττή μεταχείριση του ίδιου για τον έλεγχο της συνέπειας, των χαρακτηριστικών και του τρόπου με τον οποίο οι μέθοδοι λειτουργίας.

Λόγοι αποκλεισμού ή ακύρωσης

Το δικαίωμα ανάκλησης δεν παρέχεται για συμβάσεις

  • σχετικά με την προσφορά αγαθών που δεν είναι προκατασκευασμένα και για την παραγωγή των οποίων η επιλογή ή η αποφασιστικότητα είναι αποφασιστική άτομο από τον καταναλωτή ή που προφανώς προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες του καταναλωτή.
  • σχετικά με την προμήθεια αγαθών που επιδεινώνεται γρήγορα ή της οποίας η ημερομηνία λήξης θα ξεπεραστεί γρήγορα ·
  • σχετικά με τα αλκοολούχα ποτά των οποίων η στιγμή της υπογραφής της σύμβασης συμφωνήθηκε, αλλά που θα μπορούσε να είναι
  • παραδίδεται το συντομότερο δυνατό 30 ημέρες από την ημερομηνία της υπογραφής της σύμβασης και της τρέχουσας αξίας της οποίας εξαρτάται από τις ταλαντώσεις αγορά στην οποία ο επιχειρηματίας δεν έχει καμία επιρροή.
  • σχετικά με την προσφορά εφημερίδων, περιοδικών ή εικονογραφημένων, με εξαίρεση τις συμβάσεις συνδρομής

Το δικαίωμα της ανάκλησης παραμένει μπροστά από το χρόνο για συμβάσεις

  • σχετικά με την προμήθεια αγαθών τα οποία, για λόγους προστασίας της υγείας ή της υγιεινής, δεν είναι κατάλληλοι για την επιστροφή, εάν ήταν η σφραγίδα αφαιρέθηκε μετά την παράδοση.
  • σχετικά με την προσφορά αγαθών, εάν αυτά μετά την παράδοση έχουν αναμιχθεί με άλλα αγαθά με αδιαχώριστο τρόπο λόγω των δικών τους συνοχή;
  • Σχετικά με την παροχή εγγραφών ήχου ή βίντεο ή λογισμικού υπολογιστή σε σφραγισμένο πακέτο, εάν η σφραγίδα έχει αφαιρεθεί αργότερα διανομή.

Μοντέλο ανάκλησης τηλεομοιοτυπίας

(Εάν θέλετε να τερματίσετε τη σύμβαση, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε δεόντως το έντυπο.)

- Στο sobuy Commercial GmbH, Meiendorfer Amtsweg 5, 22145 Stapelfeld, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: IT4@sobuy-shop.com:

- Με αυτό υπέγραψα/καταλάβαμε το rebindo/τερματίζουμε τη σύμβαση από εμάς/από εμάς σε σχέση με την αγορά του τα ακόλουθα αγαθά (*)/ Η εκτέλεση των ακόλουθων υπηρεσιών (*)

Διέταξε το (*)/ έλαβε το (*)

- όνομα καταναλωτή

- Διεύθυνση καταναλωτών

- Υπογραφή του καταναλωτή (μόνο στην περίπτωση επικοινωνίας χαρτιού)

- Ημερομηνία

(*) Sbarre Οι μη -αντιστοιχίες ενδείξεις.

Με την άφιξη του φθινοπώρου και του χειμώνα ....

Το σπίτι μας γίνεται ένα φιλόξενο καταφύγιο για να καλωσορίσει φίλους και να μοιραστεί ειδικές στιγμές.
Στην κρύα εποχή, όταν το κρύο και η βροχή γίνονται αισθητά, είναι απαραίτητη μια καλά οργανωμένη είσοδος.
Μια σύγχρονη και λειτουργική κρεμάστρα καλωσορίζει τα παλτά των επισκεπτών, διατηρώντας το σπίτι σας σε τάξη και φιλόξενο.
Ανακαλύψτε τις πρακτικές κρεμάστρες

Το καλάθι σας (0)

Δεν υπάρχει προϊόν στο καλάθι